Wereldmaaltijden Wereldmaaltijden

Rondom de reis naar Hillcrest is de afgelopen jaren een aantal maaltijden georganiseerd. We hebben gemerkt dat deze maaltijden in de smaak zijn gevallen. Daarom willen we er een vervolg aan geven, zoals we ook een vervolg geven aan onze steun voor Hillcrest Aids Centre.
In het komende seizoen bent u iedere tweede donderdag van de maand van harte welkom in de Ark voor een wereldmaaltijd. Elke maaltijd zal samengesteld worden rondom een bepaald land of werelddeel, zo gaan we het hele seizoen de wereld rond.
De wereldmaaltijden beginnen om 18:00 uur. De kosten bedragen € 7,50 p.p., deze kunt u ter plekke voldoen. De opbrengst komt -evenals de vorige keren- ten bate van Hillcrest Aids Centre in Zuid-Afrika.
Het is voor ons wel zo makkelijk om te weten voor hoeveel mensen we moeten koken.
Daarom vragen wij u om zich uiterlijk 1 week van tevoren aan te melden op het volgende mailadres:  , of een briefje in de bus bij Jaco Poortvliet, Esdoornstraat 81.  Bellen kan ook, liefst tussen 18:00 en 19:00 uur, op 06-15538109.
U kunt uw eventuele dieetwensen doorgeven en als u wilt, dan zorgen wij weer voor vervoer.
Wij zien er naar uit om elkaar te ontmoeten tijdens de wereldmaaltijd.
 


Na de Afrikaanse maaltijd volgde op 11 oktober een heerlijk Frans diner, waar we met zijn allen weer vorstelijk van hebben genoten. De koks van MEP4YOU hadden zich wederom uitgesloofd met uiensoep, 2 overheerlijke soorten quiche en een lekkere crême brulée als toetje. Het was bovendien fijn om elkaar te ontmoeten en fijne gesprekken te hebben.

De volgende wereldmaltijd wordt gehouden op donderdag 8 november. We beginnen de maaltijd om 18:00 u. Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u gewoon zin in een lekkere maaltijd en een gezellige avond? Meld u dan aan door te mailen naar l of te bellen met 06-15538109 (tussen 18:00 – 19:00 u). U kunt uiteraard ook al aanmelden voor één of meer van de volgende avonden: 13 december, 10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni.

Een hartelijke groet van het team wereldmaaltijden.

terug