Wereldmaaltijden Wereldmaaltijden

Rondom de reis naar Hillcrest is de afgelopen jaren een aantal maaltijden georganiseerd. We hebben gemerkt dat deze maaltijden in de smaak zijn gevallen. Daarom willen we er een vervolg aan geven, zoals we ook een vervolg geven aan onze steun voor Hillcrest Aids Centre.
In het komende seizoen bent u iedere tweede donderdag van de maand van harte welkom in de Ark voor een wereldmaaltijd. Elke maaltijd zal samengesteld worden rondom een bepaald land of werelddeel, zo gaan we het hele seizoen de wereld rond.
De wereldmaaltijden beginnen om 18:00 uur. De kosten bedragen € 7,50 p.p., deze kunt u ter plekke voldoen. De opbrengst komt -evenals de vorige keren- ten bate van Hillcrest Aids Centre in Zuid-Afrika.
Het is voor ons wel zo makkelijk om te weten voor hoeveel mensen we moeten koken.
Daarom vragen wij u om zich uiterlijk 1 week van tevoren aan te melden op het volgende mailadres:  , of een briefje in de bus bij Jaco Poortvliet, Esdoornstraat 81.  Bellen kan ook, liefst tussen 18:00 en 19:00 uur, op 06-15538109.
U kunt uw eventuele dieetwensen doorgeven en als u wilt, dan zorgen wij weer voor vervoer.
Wij zien er naar uit om elkaar te ontmoeten tijdens de wereldmaaltijd.


Op 20 september hebben zo’n 20 deelnemers deelgenomen van een heerlijke Zuid-Afrikaanse maaltijd.
We hebben genoten van de kookkunsten van onze koks, van de mooie Afrikaanse muziek, van elkaars gezelschap en van de mooie gesprekken. Vooral de wereldberoemde ‘bunny chow’ viel in de smaak.
Op donderdag 11 oktober willen de volgende wereldmaaltijd houden. We zoeken dan de smaken op van een ander deel van de wereld. We willen de maaltijden om 18:00 u. beginnen, zodat ook de werkenden gelegenheid hebben om deel te nemen.
Bent u benieuwd wat we u deze keer voorschotelen? Meld u dan aan door te mailen naar of te bellen met Jaco Poortvliet, T.06-15538109 (tussen 18:00 – 19:00 u).
Zet de volgende data ook vast in de agenda: 8 november, 13 december, 10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni.
Een hartelijke groet van het team wereldmaaltijden.

terug