Verhuur Verhuur

De verbouwing van 2007 heeft het bijzondere gebouw met een rijke historie niet alleen beter geschikt gemaakt voor de zondagse erediensten maar ook voor andere, niet-kerkelijke activiteiten. Zo wordt het gebouw niet alleen gebruikt voor rouwdiensten, maar ook voor Burgerlijke huwelijken.

Wilt u een zaal huren in de Open Haven?
U kunt ook de kerk huren. Er zijn drie zalen beschikbaar: de grote kerkzaal (250 personen),  Bijgebouw de Ark is onderverdeeld in een grote zaal (50 personen) en kleine zaal (25 personen), de twee zalen kunnen samengevoegd worden. In beide zalen is er een keuken aanwezig met benodigde apparatuur.
Verhuur geschiedt per dagdeel: ochtend, middag en avond.

De ontmoetingsruimte is niet alleen garderobe, maar wordt ook gebruikt bij het uitserveren van koffie, lunch e.d. Bij (lunch)concerten en andere activiteiten waar catering bij komt kijken.

De kerkzaal en de Ark worden in de eerste plaats gebruikt door de Protestantse Gemeente Oost Souburg en kerkgerelateerde activiteiten.
Vastleggen van de verschillende ruimtes voor kerkelijke activiteiten: Henk Riddersma. Klik hier voor mailadres

In het hele gebouw is WIFI aanwezig.
In de kerkzaal is ringleiding voor slechthorenden aanwezig.
De kerk beschikt over goede sanitaire voorzieningen inclusief een mindervaliden toilet.

De kerkzaal is, onder voorbehoud van toestemming van het College van Kerkrentmeesters, geschikt voor het geven van concerten, kooruitvoeringen, lezingen, vergaderingen, presentaties, recepties en andere maatschappelijk georiënteerde activiteiten. De kerkzaal heeft een goede akoestiek.
Hiervoor kunt u contact opnemen met de stichting Vrienden van de Historische Kerk Souburg.
Voorzitter Adrie Duine, tel 0118 462373