Wereldmaaltijden Wereldmaaltijden
Rondom de reis naar Hillcrest is de afgelopen jaren een aantal maaltijden georganiseerd. We hebben gemerkt dat deze maaltijden in de smaak zijn gevallen. Daarom willen we er een vervolg aan geven, zoals we ook een vervolg geven aan onze steun voor Hillcrest Aids Centre.
In het komende seizoen bent u iedere tweede donderdag van de maand van harte welkom in de Ark voor een wereldmaaltijd. Elke maaltijd zal samengesteld worden rondom een bepaald land of werelddeel, zo gaan we het hele seizoen de wereld rond.
De wereldmaaltijden beginnen om 18:00 uur. De kosten bedragen € 7,50 p.p., deze kunt u ter plekke voldoen.

De opbrengst komt -evenals de vorige keren- ten bate van Hillcrest Aids Centre in Zuid-Afrika.
Het is voor ons wel zo makkelijk om te weten voor hoeveel mensen we moeten koken.
Daarom vragen wij u om zich uiterlijk 1 week van tevoren aan te melden op het volgende mailadres:  , of een briefje in de bus bij Jaco Poortvliet, Esdoornstraat 81.  Bellen kan ook, liefst tussen 18:00 en 19:00 uur, op 06-15538109.
U kunt uw eventuele dieetwensen doorgeven en als u wilt, dan zorgen wij weer voor vervoer.
Wij zien er naar uit om elkaar te ontmoeten tijdens de wereldmaaltijd.

 

Wereldmaaltijden Seizoen 2

Afgelopen seizoen hebben we ervaren dat de maaltijden in een behoefte voorzien. De koks, Bas en Danny van MEP4YOU, hebben ook weer voor een jaar hun medewerking toegezegd. Komend seizoen bent u weer van harte uitgenodigd op iedere tweede donderdag van de maand, aanvang 17:30 u, kosten € 7,50 waarvan het grootste deel besteed wordt aan het bekende goede doel: Hillcrest Aids Centre

U kunt de volgende data vast noteren:

12 september, 10 oktober, 14 november, 12 december, 9 januari, 13 februari, 12 maart, 9 april, 14 mei, 11 juni

Voor de maaltijd van 12 september kunt u zich weer aanmelden op het bekende mailadres: of even bellen met 06-15538109 (tussen 18:00 en 19:00 u)

De organisatie is nog dringend op zoek naar mensen die willen meehelpen met het klaarzetten van de tafels, uitserveren van het eten en opruimen na afloop. Bent u een deelnemer aan de maaltijden en wilt u een keer meehelpen, dan horen we dat graag!

Graag tot ziens, het team wereldmaaltijden.
 
terug