Tweedekansmarkt 28 mei Tweedekansmarkt 28 mei
Het gaat erop lijken dat we op zaterdag 28 mei a.s. een redelijk groots opgezette Tweedekans- cq Rommel- Boekenmarkt kunnen houden.
Deels in de kerktuin en de bijgebouwen en op het plein voor de kerk. We beginnen om 8:45 uur en we stoppen om 16:00 uur

We hebben een keur aan spullen die we graag kwijt willen en een tweede kans willen geven.  Van alles wat dus. Indien mensen profijt willen hebben van de goede kwaliteit van de spullen, dan? Moeten ze gewoon komen kijken en….kopen….. Maak maar een beetje promotie voor onze Tweede Kans Markt. Het is voor een goed doel.

Op maandag 23 mei willen we beginnen met het aanvoeren van onze voorraad met spullen en daar gaan we dan mee door t/m donderdag 26 mei.  Op vrijdag 27 mei zetten we dan de 11 a 12 marktkramen op en ronden we de voorbereiding af..
Voor al die dagen hebben we medewerkers nodig die ons willen helpen bij het aanvoeren en…sorteren van de spullen. Een gezellig karwei. We beginnen dan om 9:00 uur.
Aanmelden kan bij onderstaande adressen.

Zaterdag 28 mei is dan de grote dag waarop we zoveel mogelijk van de nog zeer goed te gebruiken spullen willen verkopen.  Belangrijk: voor een zeer redelijk prijsje.
Verkopers(sters) die op zaterdag een beetje voor koopvrouw/koopman wil spelen!? Meldt u dan aan bij Geertje de Voogd. Wellicht wordt U- of bent U al  gevraagd.
Zaterdag 28 mei starten we ’s morgens om 7 uur met alle spullen op de marktkramen te zetten zodat we om 8:45 kunnen starten met de verkoop.
Wat hebben we nodig:
Goed weer, enthousiaste verkopers(sters) En nog enthousiastere kopers.  Zo samen maken we er dan een mooie dag van.
16:00 uur houden we er mee op en halen de over gebleven spullen van de kramen.
Ook daarbij hebben we hulp nodig van vrijwilligers. Welkom om 16 uur als opruim hulp.  We zijn U dan zeer dankbaar. Na afloop drinken we dan een biertje.
Zondag mag u dan van uw wel verdiende rust genieten.   Maar…..dan?
Maandag 30 en dinsdag 31 mei moeten de overgebleven spullen worden afgevoerd. Goede spullen slaan we weer op en zeker zullen er ook onverkoopbare spullen worden afgevoerd naar de stortplaats. Jammer, maar daar ontkomen we niet aan.

Ko Adriaanse                       telnrs:0118-475850  / 06 39438361
Geertje de Voogd                tel.nr : 0118-464214