Tweedekansmarkten 2021 Tweedekansmarkten 2021

Bericht van de Commissie Tweedekansmarkten  2021

Vooralsnog richting zaterdag 29 mei 2021
Onder voor behoud van afhankelijkheid van de landelijke en Gemeentelijke overheden willen we richting 29 mei een Tweedekansmarkt plannen.
Spullen voor zo’n markt hebben we meer dan genoeg.
We zijn niet alleen afhankelijk van de genoemde overheden, maar ook van de Beleidsgroep van onze kerk en……van de beschikbaarheid van medewerkers.
Is het onmogelijk om onze planning richting 29 mei uit te voeren door een verbod of anderszins dan kunnen we kijken of we op een andere, bescheidenere manier verkoopdagen kunnen organiseren met in achtneming van de veiligheidsregels.
Bij voorbeeld op veel kleinere schaal verkoopdagen organiseren vanuit de kerktuin.
Dat kan door 1 maand of 2 maanden 2 dagen per week verkoopdagen te organiseren op vrijdagen en zaterdagen.
Ook dit is een manier om van gekregen- nog goed bruikbare spullen af te komen en hopelijk kopers aan spullen te helpen.
De commissie is van goede wil, maar we moeten ons aan regels houden.

Iets anders: Kan ook helpen betekenen. Mocht u wat nodig hebben of mensen weten die spullen nodig hebben? Verwijs ze naar ons en wij proberen iets te regelen vanuit onze opslag.
Vooralsnog delen we dit alleen met jullie zodat jullie als eersten op de hoogte zijn van onze plannen. Maak er maar een beetje reclame voor want onze opslag staat vol met Tweedekansspullen die wachten op……blijde Kopers.

Met vriendelijke groeten,
De Cie. Rommelmarkten                 e-mail: rommelmarkt@pgos.nl  of   jacadriaanse@solcon.nl
Ko Adriaanse                                   tel. 0118-475850  / 06 39438361     1e contact
Johan Welleman                              tel. 0118-468106 / 06 53191937