Tweedekansmarkten 2021 Tweedekansmarkten 2021

Bericht van de Commissie Tweedekansmarkten  2021

Bericht van de Commissie Tweedekansmarkt
Zaterdag 29 mei staat genoteerd voor het houden van de Tweedekansmarkt, gelijktijdig met de Karolingenmarkt. Het is echter dubieus of deze markten eind mei kunnen doorgaan. Mocht dat inderdaad zo zijn dan wil de commissie Tweedekansmarkten op een andere wijze in de zomermaanden meerdere verkopen organiseren. Bijvoorbeeld op veel kleinere schaal verkoopdagen houden vanuit de kerktuin en de Ark. Dat kan door een of twee maanden twee dagen per week verkoopdagen te organiseren op vrijdagen en zaterdagen.

Spullen voor zo’n markt hebben we meer dan genoeg: Prima rubberboot met peddels, eethoek met bijbehorende stoelen. Kunststof tuinset van vier groene stoelen met bijhorende kussens en opberghoes. Mooie massief houten opbergkast in grenenkleur. Kinderfietsjes.  Andere eetkamertafels en stoelen, en meubels.  En... mooie kleding voor jong en iets minder jong. Schoenen? Ja zeker die zijn er ook. Salontafel, leunstoelen, boeken en cd’s, sjoelbak en ander speelgoed. Kortom er is heel veel te koop.
We zijn niet alleen afhankelijk wat de overheid voorschrijft en adviseert, maar ook op welke wijze we verantwoord in de kerktuin en in de ARK een markt kunnen houden. Maar bovenal ook of er voldoende medewerkers zijn om te helpen. Voor ons kansen om van gekregen- nog goed bruikbare spullen af te komen en hopelijk kopers voor kleine prijzen aan spullen te helpen.

De commissie is van goede wil, maar we moeten wel verstandig hiermee omgaan en ons aan de regels houden. Misschien moeten we gewoon op afspraak werken. U belt en wij verwachten u.

Met vriendelijke groeten,
De Cie. Rommelmarkten                 e-mail: rommelmarkt@pgos.nl  of   jacadriaanse@solcon.nl
Ko Adriaanse                                   tel. 0118-475850  / 06 39438361     1e contact
Johan Welleman                              tel. 0118-468106 / 06 53191937