Tweedekansmarkt Tweedekansmarkt

Tweedekansmarkt

De Commissie Tweedekansmarkt wordt door het rondwarende Coronavirus gedwongen om met een alternatief plan te komen.
De Commissie is unaniem van mening dat er mogelijkheden zijn om in afwijking van een groots opgezette Tweedekansmarkt een bescheiden activiteit te organiseren.
De plannen die wij willen uitvoeren zijn de volgende:
Ca. Een maand lang vanaf half oktober tot ca. half november Tweedekans spullen te verkopen vanuit de kerktuin. Op de vrijdagen en zaterdagen van 10:00 uur tot 15:00 uur
Wij willen dan een maand lang een tent neer zetten in de kerktuin zodat wij vanuit de tent en de tuin de te verkopen spullen aan kunnen bieden aan eventuele kopers.
We beseffen dat we niet zomaar een massa mensen in de tuin kunnen toelaten dus daar leggen we ons beperkingen op. Maar we hebben een grote tuin. Koffie serveren doen we niet. Van toiletten kan geen gebruik worden gemaakt.
We kunnen ook niet alles wat we hebben direct aanbieden, maar mensen kunnen aangeven wat ze zoeken en hebben we het dan halen we het uit onze opslagruimtes. Kan een week duren.
We hebben mooi meubilair (groot en klein) Televisies, kinderfietsen, mooi servies goed, mooie kleding enz., enz.

U als lezer kan ons helpen om voor onze activiteit wat reclame te maken, dus bazuint het maar rond. Vrijdag 16 oktober en Zaterdag 17 oktober willen we dan beginnen met de verkoop. We zullen ook zelf wat reclame moeten maken.

Maar:
Het hierboven vermelde kan alleen maar doorgang vinden als het Coronavirus zich niet uitbreidt en de beperkende maatregels niet strenger worden.

Als de Beleidsgroep met ons plan kan instemmen.

Als we mensen bereid vinden om mee te helpen de plannen uit te gaan voeren.

Als de weersomstandigheden ons ook wat gunstig gezind zijn.

We zijn er zelf van overtuigd dat er mogelijkheden zijn als we onszelf met anderen gedisciplineerd gedragen.

Vanuit de Commissie Tweedekansmarkten Protestantse Gemeente Oost-Souburgwillen we u graag via BrugKontakt op de hoogte houden van onze plannen.
Met vriendelijke groeten,
De commissie Tweedekansmarkten Protestantse Gemeente Oost-Souburg