Zondag 21 feb 2021  om 09.30 uur
Online Eredienst
Tekst(en): Marcus 1:12-15 en Genesis 9:8-17
Organist: Janny Lous - Arendse

Marcus 1:12-15 vertelt uiterst kort over de verzoeking van Jezus in de woestijn en het begin van het optreden van Jezus: het verkondigen van het goede nieuws in Galilea.
Goed nieuws horen we ook uit Genesis 9:8-17. God sluit een verbond met Noach en alle levende wezens om de aarde nooit meer aan haar lot over te laten. Hoe klinken deze woorden in onze tijd?

In verband met de aangescherpte Covid19 maatregelen zijn de diensten alleen on-line te volgen.

De kerkdiensten en -vieringen vanuit "de Open Haven" zijn te volgen via de kerkomroep. Klik op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10666 om naar de kerkomroep te gaan. Kerkomroep.nl heeft een handige App voor op uw tablet of smartphone. Met deze App heeft u een betere verbinding dan via een browser op uw tablet of PC. U kunt de diensten later altijd terug kijken en luisteren. Kijk voor meer uitleg op de pagina: Kerkomroep

Kerkdiensten via YouTube
De online kerkdiensten zijn ook te volgen via het YouTube kanaal van onze gemeente. De SIKN, die de kerkdiensten streamt, heeft een koppeling gemaakt met YouTube, zodat u ook via dat medium de kerkdiensten kunt meevieren. Ga naar de pagina van onze kerk op Kerkomroep.nl en klik op de link: "Klik hier om live via YouTube te kijken"
U kunt ook direct naar het YouTubekanaal van onze gemeente gaan: Open Haven Souburg