Hillcrest Hillcrest

Weer groot nieuws te melden: op uitnodiging van Stichting Zulu Aid komt Candace Davidson (ceo van Hillcrest Aids Centre) eind oktober naar Nederland. Ze zal 10 dagen in ons land verblijven en zeker contact hebben met vertegenwoordigers van de Wilde Ganzen, Kerk in Actie, het Aids Fonds en Stichting Wereldkinderen. Dit zijn partners van Stichting Zulu Aid en dus ook ondersteuners van Hillcrest Aids Centre.

Maar daarnaast wil ze graag “oude vrienden” ontmoeten. Onze gemeente staat hoog op haar lijstje. Vrijwel zeker zal zij op zondag, 27 oktober onze gast zijn. Ze zal ’s morgens de viering bijwonen en daarin een rol krijgen. We hopen na de viering ruimte te creëren om haar te ontmoeten.

Op 6 september kregen we het prachtige bericht dat alle zonnepanelen geplaatst zijn en - heel belangrijk - dat vanaf nu Hillcrest Aids Centre selfsupporting is als het om elektriciteit gaat. Vanaf nu een forse besparing op de electriciteitsrekening en de zekerheid dat er altijd elektriciteit beschikbaar is. Voor Stichting Zulu Aid en de Wilde Ganzen een moment van blijdschap en dankbaarheid omdat dit grote project zo prachtig geslaagd is. Dankbaarheid ook omdat vele (kerkelijke) organisaties hebben bijgedragen aan dit prachtige project. Onze gemeente heeft ruimschoots bijgedragen en haar titel als groene kerk waargemaakt.

Tijdens de jaarmarkt verkochten Corrie en Lies weer heerlijke jams. Tot nu toe bracht deze jaarlijks terugkerende actie circa € 300,= op. Gelukkig is er nog voorraad, dus er is nog altijd jam te bestellen (pruimen, bramen, vijgen, zwarte bessen, aardbeien en aalbessen).

In heel de maand oktober zijn de amaryllisbollen nog te bestellen. De kleuren zijn rood, wit en 2-kleurig. Als je wilt bestellen, laat het weten voor uiterlijk 1 november, graag met vermelding van aantal en kleur (zie onderstaand telefoonnummer en/of email adres). Vanaf november zullen we de amaryllisbollen bij je bezorgen.

De wereldmaaltijden zijn ook weer gestart. Kortom, onze gemeente blijft in beweging om Hillcrest Aids Centre te ondersteunen. Daarvoor een groot woord van dank.

Annemarie Stern Contactgegevens voor Hillcrest-activiteiten: Corrie Wouters, email: tel. 0118-47143