Hillcrest Hillcrest

Groot nieuws met betrekking tot de plaatsing van de zonnepanelen in Hillcrest Aids Centre. Het benodigde bedrag voor fase 2 van plaatsing van de zonnepanelen van ruim € 18.000,= is toegezegd en/of al ontvangen op de bankrekening van Stichting Zulu Aid. De Wilde Ganzen dragen het resterende bedrag ad € 9.000,= bij. Niets staat de plaatsing in de weg en in september zal de leverancier van de zonnepanelen het 2e deel van dit grote project realiseren. Vanaf dan is Hillcrest Aids Centre volledig selfsupporting als het om elektriciteit gaat. Natuurlijk worden we op de hoogte gehouden van de voortgang.

Onze aandacht en ondersteuning voor de respite unit blijft nodig. We mogen ons verbonden voelen met de verpleegkundigen en verzorgenden die met liefde en aandacht de patiënten omringen met zorg.

Daarom blijven we de volgende acties houden:

HEERLIJKE HOME MADE JAM

Corrie en Lies hebben weer heerlijke jams gemaakt (pruimen, bramen, vijgen, zwarte bessen, aardbeien en aalbessen). Deze jam is te koop à € 3,= per pot. Je kan bestellen (zie onderstaand telefoonnummer en/of email adres).

AMARYLLISBOLLEN TE KOOP

Ook verkopen we ook dit jaar weer amaryllisbollen. De kleuren zijn rood, wit en 2-kleurig. Wil je een amaryllisbol à € 5,00 kopen? Laat het weten voor uiterlijk 1 november, graag met vermelding van aantal en kleur (zie onderstaand telefoonnummer en/of email adres). Vanaf november zullen we de amaryllisbollen bij je bezorgen.

 

WERELDMAALTIJDEN

Het team Wereldmaaltijden gaat ook in het nieuwe seizoen de maandelijkse wereldmaaltijden organiseren.

Natuurlijk is een gift altijd welkom op rekeningnummer NL22RABO0157729613 t.n.v. Stichting Zulu Aid.

Vast hartelijk dank uw steun, zeker namens allen die verbonden zijn met Hillcrest Aids Centre in Zuid Afrika.

Annemarie Stern Contactgegevens voor Hillcrest-activiteiten: Corrie Wouters, email: , tel. 0118-471438

terug