Handwerkgroep "de Insteek" Handwerkgroep "de Insteek"


Door de maatregelen omtrent het Coronavirus zijn alle activiteiten voorlopig gestaakt.


Van “de Insteek”

Het is al weer een tijdje geleden dat u wat van ons hoorde. En dat is geen wonder, want sinds maart zijn ook wij niet meer bij elkaar geweest. Een hele spijtige zaak, want we missen het echt. Natuurlijk hebben we er begrip voor, maar toch…
Toch wordt er echt niet stilgezeten in deze maanden. Men breit, naait en haakt er thuis nog steeds vrolijk op los, maar we hebben natuurlijk 2 tweedehandsmarkten gemist voor de verkoop en ook truien, mutsen e.d. voor de kerstpakketten van de minima. Dus de voorraad groeit, al hebben we wel de sokken, sjaals en wat mutsen aan de zeelieden gegeven. Daar stond een oproep voor in de krant. Maar weet wel, we breien nog steeds graag sokken voor u op maat. Even een belletje.
De stola’s zijn naar de Zoute Viever gegaan. Bewoners en verzorgsters waren er erg blij mee. We denken nu nog na over een goede bestemming voor de kindertruien.
Zo raken we toch een heleboel kwijt en dat is ook de bedoeling.

Katoen en wol hebben we voorlopig genoeg, maar we zitten wel verlegen om borduurzij. Dus als u de kast nog eens nakijkt en er niets mee doet, graag een telefoontje naar mij of gewoon in de brievenbus doen (als ik niet thuis ben). Wij zouden er erg blij mee zijn.
Dit is het voorlopig. We eindigen dit stukje door u een gezond en voorspoedig nieuwjaar toe te wensen.

Namens de handwerkgroep “de Insteek”
Els Vingerling, tel.463540.


 
terug