Handwerkgroep "de Insteek" Handwerkgroep "de Insteek"


Door de maatregelen omtrent het Coronavirus zijn alle activiteiten voorlopig gestaakt.Doordat de verkoopmarkt bij de Ark niet doorging en ook het uitdelen van de kerstpakketten aan de minima niet, zaten we met de gebreide kinderkleding. Maar gelukkig zijn er op Souburg een paar Hongaren die hier een schildersbedrijf runnen en met de kerstdagen naar hun familie in Hongarije gingen en die graag de kleding meenamen naar dat Basic Center. Dat is een gelegenheid waar mensen terecht kunnen voor voedsel en kleding, omdat men hiervoor het geld niet heeft. En zij waren er erg blij mee en wij uiteraard ook. Dan weten we tenminste dat we niet voor niets breien. Op de foto’s het bedankkaartje dat de breiclub ontving vanuit Hongarije. Er staat:

Lieve breiclub ‘De Insteek’

Heel erg bedankt voor de vele prachtige cadeaus.
Ze hebben heel veel kinderen blij gemaakt.
Wij wensen jullie goede gezondheid toe en nogmaals dank.

Met veel liefde, medewerkers van Basic Service Center in Solt Hongarije


Het breien gaat nog steeds door ondanks de corona, maar nu uiteraard vanuit huis, al kijken we reikhalzend uit naar het moment dat we weer samen kunnen komen.
Tevens hebben we in december een paar zakken met mutsen en sjaals gebracht naar de Mission to Seafarers die daar om vroegen voor de zeelui.
Laten we hopen dat we de volgende keer alles weer kunnen gebruiken voor de minima op Souburg waar we het uiteindelijk voor doen.

Hartelijke groet vanuit ‘De Insteek’,
Els Vingerling.


 
terug