KerkTV KerkTV

Kerktelevisie
Onze kerkdiensten zijn ook via het internet thuis te volgen op uw tv of computer. Alle kerkdiensten worden opgenomen en uitgezonden via www.kerkomroep.nl onder “de Open Haven” Oost Souburg.

Heeft uw tv een HDMI ingang dan kan met behulp van een zogenaamde mediabox de dienst op tv worden gevolgd.
De diensten blijven achteraf voor een bepaalde tijd beschikbaar, zodat u ook kunt terugkijken.

Er zijn door de kerkenraad afspraken gemaakt met betrekking tot de privacy.
Bekijk of download hier het privacy document van onze gemeente.
Als u informatie wil over de verschillende mogelijkheden, kunt u contact opnemen met Johan Welleman. Tel.0118468106

Mobiel kijken
Kerkomroep heeft ook een gratis programma gemaakt waarmee u op uw mobiele telefoon/tablet de kerkdiensten kunt volgen. Deze Kerkomroep-app is speciaal voor iPhone/iPad (versie 6 of hoger) en Android apparatuur (versie 2.3 en hoger).
Met deze app zijn alle Kerken (ook de onze) die aangesloten zijn bij sIKN (stichting Intermediair Kerkomroep Nederland) op eenvoudige wijze te volgen.
Net als via de website kerkomroep.nl zijn de diensten en vieringen live te volgen, maar ook op een later tijdstip (nogmaals) terug te luisteren via het archief.

Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er verschillende zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden.

Bijzonder handig in het menu in de app is een button 'Mijn kerken' waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om zodoende snel bij zijn of haar kerk te komen.
Deze app is gratis beschikbaar en te downloaden via één van onderstaande links.
•    Download Voor Apple iPhone of iPad
•    Download Voor Android telefoon of tablet