Aanmelden voor diensten Aanmelden voor diensten

Vanaf nu is iedereen welkom in deze zondagse diensten.

U dient zich wel van te voren aan te melden. Dat kan via de mail of telefonisch.

U kunt zich voor de zondagse dienst uitsluitend in de week voorafgaand aan de dienst tot uiterlijk vrijdag 12.00 uur opgeven via de mail: kerkdienst@pgos.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en onder vermelding met wie u de dienst zult bijwonen. Let op, dat kan alleen een huisgenoot van u zijn (partner en/ of kinderen). Wilt u in het geval het kinderen betreft ook de leeftijd van de kinderen aangeven? Telefonisch kan ook; op de donderdag voorafgaand aan de dienst tussen 10 en 12 uur of tussen 19.00 en 20.00 uur op telefoonnummer: 06-40935490.

Bij te veel aanmeldingen voor een kerkdienst moeten we mensen teleurstellen. In dat geval wordt u uiterlijk vrijdagsavonds gebeld. Als u zich heeft aangemeld maar toch niet kunt komen wilt u dit dan ook doorgeven? Dat mag ook telefonisch op het gemelde nummer, dan kunt u de voicemail inspreken.

De eerder opgestelde regels blijven onverminderd van kracht;

· Bij de ingang zullen gastvrouwen u verwelkomen en controleren aan de hand van een lijst of men zich heeft aangemeld.

· Wanneer u zich niet opgeeft is het helaas niet mogelijk de dienst bij te wonen.

· Er zijn geen liedboeken beschikbaar. Er mag niet gezongen worden. Eventueel kan een lied mee geneuried worden.

· De garderobe is niet beschikbaar; u kunt uw jas meenemen naar de kerkzaal en over de stoelleuning hangen.

· Volg de aanwijzingen van de koster op, hij zal aangeven waar u kunt zitten en hoe de kerkzaal weer verlaten kan worden.

· Bij de uitgang zijn er mogelijkheden voor het geven van collectegeld.

· Enkel het invalidetoilet is te gebruiken.

· Zolang we op deze wijze onze kerkdiensten houden drinken we na de dienst geen koffie.

· We vragen u ook in de ontmoetingsruimte, de tuin en bij de fietsen de 1,5 metermaatregel te respecteren.

Diensten ook online
De kerkdiensten en -vieringen vanuit "de Open Haven" zijn te volgen via de kerkomroep. Klik op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10666 om naar de kerkomroep te gaan. Kerkomroep.nl heeft een handige App voor op uw tablet of smartphone. Met deze App heeft u een betere verbinding dan via een browser op uw tablet of PC. U kunt de diensten later altijd terug kijken en luisteren. Kijk voor meer uitleg op de pagina: Kerkomroep

Kerkdiensten via YouTube
De online kerkdiensten zijn nu ook te volgen via het YouTube kanaal van onze gemeente. De SIKN, die de kerkdiensten streamt, heeft een koppeling gemaakt met YouTube, zodat u ook via dat medium de kerkdiensten kunt meevieren. Ga naar de pagina van onze kerk op Kerkomroep.nl en klik op de link: "Klik hier om live via YouTube te kijken" (Zie afbeelding). U kunt ook direct naar het YouTubekanaal van onze gemeente gaan: Open Haven Souburg

Liturgie
U kunt de liturgie van de online kerkdiensten downloaden van de website en uitprinten.
Ga naar: kerkdiensten en klik bij de kerkdienst op "meer details" Er staat dan een link: "Download hier de liturgie van deze dienst" (pdf)