Wereldmaaltijden Wereldmaaltijden

Rondom de reis naar Hillcrest is de afgelopen jaren een aantal maaltijden georganiseerd. We hebben gemerkt dat deze maaltijden in de smaak zijn gevallen. Daarom willen we er een vervolg aan geven, zoals we ook een vervolg geven aan onze steun voor Hillcrest Aids Centre.
In het komende seizoen bent u iedere tweede donderdag van de maand van harte welkom in de Ark voor een wereldmaaltijd. Elke maaltijd zal samengesteld worden rondom een bepaald land of werelddeel, zo gaan we het hele seizoen de wereld rond.
De wereldmaaltijden beginnen om 18:00 uur. De kosten bedragen € 7,50 p.p., deze kunt u ter plekke voldoen.

De opbrengst komt -evenals de vorige keren- ten bate van Hillcrest Aids Centre in Zuid-Afrika.
Het is voor ons wel zo makkelijk om te weten voor hoeveel mensen we moeten koken.
Daarom vragen wij u om zich uiterlijk 1 week van tevoren aan te melden op het volgende mailadres:  , of een briefje in de bus bij Jaco Poortvliet, Esdoornstraat 81.  Bellen kan ook, liefst tussen 18:00 en 19:00 uur, op 06-15538109.
U kunt uw eventuele dieetwensen doorgeven en als u wilt, dan zorgen wij weer voor vervoer.
Wij zien er naar uit om elkaar te ontmoeten tijdens de wereldmaaltijd.


Op 13 december was de kerkzaal voor de gelegenheid omgebouwd tot eetzaal voor de wereldmaaltijd. Na de Thaise avond -die niet bij iedereen in de smaak gevallen was- werd ons nu een diner voorgeschoteld dat geïnspireerd was op de Engelse keuken. Na het ietwat on-engelse voorgerecht en de overheerlijke vissoep kwam het hoofdgerecht op tafel: een typisch Engelse Beef Wellington. Ook het nagerecht was typisch Engels, een heerlijke broodpap, overgoten met bananensaus en merengue!

De kok kwam hoogstpersoonlijk het vlees aansnijden en het toetje verdelen. Dat zorgde voor verdere verhoging van de feestvreugde. De avond was bijzonder geslaagd! De sfeer was goed, de gezelligheid was optimaal, het kerstverhaal was bijzonder en het eten was weer buitengewoon lekker klaargemaakt. Deze keer hadden de koks Bas en Danny van Mep4You alle ingrediënten laten sponsoren. Mede daardoor bedraagt de netto opbrengst van deze avond ruim € 300,-. Dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Hillcrest Aids Centre. Ook in het nieuwe jaar willen we weer elke maand een wereldmaaltijd houden. We laten ons weer verrassen door onze topkoks!

De volgende wereldmaaltijd wordt gehouden op donderdag 10 januari. We beginnen de maaltijd weer om 18:00 u. Aanmelden kan op het bekende adressen of bellen met 06-15538109 (tussen 18:00 – 19:00 u).

Wij hopen u weer te ontmoeten op 10 januari as.

Een hartelijke groet van het team wereldmaaltijden.Bent u benieuwd wat we u deze keer voorschotelen? Meld u dan aan door te mailen naar of te bellen met Jaco Poortvliet, 06-15538109 (tussen 18:00 – 19:00 u).
Zet de volgende data ook vast in de agenda:10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en 13 juni.
 

terug