zondag 3 juli 2022 om 09.30 uur

Voorganger(s): Rianne Steenbeek
Organist: Janny Lous - Arendse

Ik neem vandaag een uitstapje in de zin van dat ik dit keer niet het oecumenisch leesrooster volg. Uit het Oude Testament lezen we uit Ruth 4, uit het Nieuwe Testament uit Lucas 15. Beide verhalen gaan over een terugvinden. De buurvrouwen van Naomi vertellen dat ze haar levenskracht zal hervinden. De vrouw die haar muntje terugvindt, nodigt haar buren uit voor een feest. Leven wordt gevierd. Wil je meer weten over dit uitstapje, zie het schrijven in de gemeentebrief.

Download en print de liturgie.

Livestream kerkdiensten via kerkomroep.nl

De kerkdiensten en -vieringen vanuit "de Open Haven" zijn te volgen via de kerkomroep. Klik op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10666 om naar de kerkomroep te gaan. Kerkomroep.nl heeft een handige App voor op uw tablet of smartphone. Met deze App heeft u een betere verbinding dan via een browser op uw tablet of PC. U kunt de diensten later altijd terug kijken en luisteren. Kijk voor meer uitleg op de pagina: Kerkomroep

Kerkdiensten via YouTube
De kerkdiensten zijn ook te volgen via het YouTube kanaal van onze gemeente.Klik om rechtstreeks naar ons kanaal te gaan: Open Haven Souburg

Collectes: Diaconie en Kerk
U kunt uw gift overmaken op de volgende rekeningen:

• Bankrekeningnummer Diaconie NL19 RABO 0373 7386 76
  • Bankrekeningnummer Kerk NL07 RABO 0373 7268 64
  • U kunt uw gift ook overmaken via de QR code. U komt dan in de betaalpagina van onze gemeente waar de collectes in vermeld staan.