zondag 15 mei 2022 om 09.30 uur

Voorganger(s): ds. Eeuwout Klootwijk
Tekst(en): Deuteronomium 6: 1-9
Organist: Mariette Everse - van der Hart

Op het oecumenisch leesrooster staat een mooie tekst: Deuteronomium 6: 1-9. Hierin staat het Sjema Jisrael: ‘Hoor, Israël! De Eeuwige is onze God’. Het wordt in het jodendom gebeden in het ochtend- en avondgebed. De tekst staat ook in de mezoeza, een kokertje dat Joden op hun deurposten hebben aangebracht. Er is het gebod om de HEER lief te hebben met hart en ziel en met inzet van zal je krachten. Ook Jezus geeft zijn leerlingen een gebod mee: ‘Heb elkaar lief!’ In deze dienst verkennen wat dat liefhebben is. En is het niet vreemd om een gebod tot liefhebben te krijgen?

Livestream kerkdiensten via kerkomroep.nl
De kerkdiensten en -vieringen vanuit "de Open Haven" zijn te volgen via de kerkomroep. Klik op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10666 om naar de kerkomroep te gaan. Kerkomroep.nl heeft een handige App voor op uw tablet of smartphone. Met deze App heeft u een betere verbinding dan via een browser op uw tablet of PC. U kunt de diensten later altijd terug kijken en luisteren. Kijk voor meer uitleg op de pagina: Kerkomroep

Kerkdiensten via YouTube
De kerkdiensten zijn ook te volgen via het YouTube kanaal van onze gemeente.Klik om rechtstreeks naar ons kanaal te gaan: Open Haven Souburg

Collectes: Diaconie en Kerk
U kunt uw gift overmaken op de volgende rekeningen:

• Bankrekeningnummer Diaconie NL19 RABO 0373 7386 76
  • Bankrekeningnummer Kerk NL07 RABO 0373 7268 64
  • U kunt uw gift ook overmaken via de QR code. U komt dan in de betaalpagina van onze gemeente waar de collectes in vermeld staan.