Rommelmarkt mei 2019 Rommelmarkt mei 2019

Rommel-Boekenmarkt 25 mei 2019

Vanaf september 2018 naar uitgekeken, maar nu gaat het dan toch weer gebeuren. Onze inmiddels niet meer weg te denken Rommel-en Boekenmarkt. Een veelheid van nog goed te gebruiken spullen hopen hun weg te vinden naar gebruikers. Hergebruik dus. Mede uit milieuoogpunt wordt het vanuit de protestantse Gemeente Oost-Souburg opgezet. Een mooie activiteit in deze tijd.

Het is vanaf september hard werken geweest doordat we veel van die goede gebruiksvoorwerpen en boeken hebben gekregen.

Een woord van dank is daarvoor zeker op zijn plaats.

U, die dit nu leest, moet nog vier weken wachten voor het zover is! Maar in die wachttijd kunt u al eens denken aan wat u wellicht van de aangeboden spullen kunt (her)gebruiken.

Vanaf maandag 20 mei beginnen we met het aanvoeren van spullen uit onze opslagruimten en kunnen mensen nog spullen afleveren in de Ark achter de kerk. Dat kan van maandag 20 t/m donderdag 23 mei. Bij voorkeur tussen 10:00 en 15:00 uur.

Vrijdag is dan de dag dat we de voorbereiding afsluiten en de nodige marktkramen opzetten.(minimaal 13 kramen en één schragentafel.) De twee herkenbare blauwwitte tenten zetten we al op in de week voorafgaand aan de Rommelmarkt.

Geloof het of niet, maar alle medewerkers gaan op vrijdag 24 mei vroeg naar bed omdat ze dan op zaterdagmorgen 25 mei alweer vroeg en fit bij de kerk kunnen zijn om in ca 1,5 uur alles op de kramen te zetten of anderszins gereed te zetten voor de verkoop.

8:45 uur kunnen we de dan aanwezige kopers niet meer tegenhouden en gaan we van start. Stoppen doen we om 16:00 uur. Dan is het opruimen geblazen.

U ben allen welkom en deel het zoveel mogelijk met anderen zodat het een drukke boel wordt in en rondom onze kerk.

De organisatie van deze dag valt onder de verantwoording van de

Protestantse Gemeente Oost-Souburg, de Commissie Rommelmarkten.
Organisatie: J. Adriaanse, tel.0118 475850 of 06-12339954
W.J. Janssen-Heinsdijk, tel. 0118 478240