Rommelmarkt 14 sept. Rommelmarkt 14 sept.

Rommel-Boekenmarkt! 14 september a.s.

Beste Gemeenteleden en anderen,

Indien jullie dit berichtje lezen nadert de zaterdag 14 september met rasse schreden. Zijn we al heel dichtbij onze tweede Rommel-Boekenmarkt in 2019

Zaterdag 14 september a.s. is het weer zover. Rommelmarkt/Boeken-Snuffelmarkt georganiseerd door de Protestantse gemeente Oost-Souburg. De tijd van voorbereiding is vanaf eind mei tot nu toe redelijk intensief geweest 3 maanden verzamelen heeft weer al veel opgeleverd. De vanuit de Rommelmarkt van 25 mei 2019 overgehouden mooie en nog goede bruikbare spullen worden dan ook weer te koop aangeboden. Een tweede kans om te kopen doet zich dan voor.

Net zoals vorige jaren staan de Boeken- Cd en Dvd kramen op het plein en grasveld voor de kerk. Alle andere spullen staan in de Tuin van de Kerk, de Ontmoetingsruimte naast de Kerk en… in de Ark achter de Kerk. Een mooie brede sortering van goede, zeker nog bruikbare, spullen. Hergebruik van spullen die dan een tweede leven krijgen. Niet weggooien, maar hergebruiken. Goed voor het milieu. Wij steunen met het organiseren onze kerk en stellen gelden beschikbaar aan goede doelen. De Rommelmarktcommissie stelt niet zelf de goede doelen vast, maar dat doet het College van Kerkrentmeesters. Een goed doel inbrengen bij het College mag altijd.

Aanvullend:

Op 14 september is het ook Open Monumentendag

De kerkzaal is dan te bezichtigen als monument. Van 10:00 – 16:00 zal er in de kerkzaal gemusiceerd worden door onze Kerkorganisten en anderen. Vleugel/piano en orgel en harp en andere instrumenten worden dan bespeeld.

Zeker en vast: Een verassend programma (moet u zeker meemaken) Vrij toegankelijk voor iedereen. De moeite waard om te ervaren.

Lekker:

Onze beroemde Wafelbakkers(sters) staan dan ook weer in de startblokken, dus koffie of iets anders met een wafel met warme kersen….Wie wilt daarvan niet genieten.

De Rommel/Boekenmarkt begint om 8:45 uur en om 16:00 uur stoppen we er mee.

Voor zo’n dag moet ook het weer een beetje meewerken. Daar hopen we op en dan…samen met velen kan het een mooie dag worden. Slecht of goed ter been? Zoals altijd…..

In en rondom de kerk is voor een ieder alles te bereiken en te zien

Spullen ophalen doen we nog steeds.

Spullen afgeven kan ook: Graag voor vrijdag 13 september

Van maandag 9 september t/m donderdag 12 september is het mogelijk nog af te geven wat u kwijt wilt. Van 9:30- 15:00 uur.

Zaterdag 14 september vanaf 7 uur ‘s morgens worden alle spullen op de kramen gezet. Voelt u zich geroepen om hierbij te helpen….Dan zien we u om 7 uur bij de kerk.

Opruimen hoort er ook bij. Daar starten we mee om ca 16:00 uur/Welkom!

De Rommelmarkt Cie. Wim en Geertje de Voogd, tel. 464214

Johan Welleman 06 53191937