Rommelmarkt Rommelmarkt
Tijdens de Karolingenmarkt in mei en september wordt rond de Open Haven een grote snuffelmarkt gehouden.
Organisatie: J. Adriaanse, tel.0118 475850 of 06-12339954
W.J. Janssen-Heinsdijk, tel. 0118 478240
en W. de Voogd en G. de Voogd-de Munnik, tel. 0118 464214
Mailadres: rommelmarkt@pgos.nl

Tweedekans-Rommel-Boekenmarkt 30 mei 2020 gaat niet door vanwege het Coronavirus!

Beste nieuw ingekomen en onze bekende lezers van BrugKontakt. Het is al enige tijd geleden dat U wat gehoord hebt van de Rommelmarkt Commissie. Nu dan wat informatie. We hebben nog goed herbruikbare spullen van de vorige markt opgeslagen en weer al veel goed herbruikbare spullen gekregen. (Dank daarvoor).
De stand van zaken is nu; Onze twee garages staan zeker nog niet vol en we mogen van een gemeente lid een garage gebruiken voor opslag.  Dat valt bij de Commissie in goede aarde.
We kunnen weer goede – nog herbruikbare spullen gebruiken. U belt! En dan maken we een afspraak om te komen kijken en eventueel ophalen wat we kunnen gebruiken.

Voor onze nieuw ingekomen leden het volgende:
In een jaar organiseren wij twee Tweedekans-Rommel-Boekenmarkten.  Altijd op de laatste zaterdag van mei en de tweede zaterdag van september. We verzamelen het hele jaar door en slaan op. De kerk heeft hiervoor 2 garages aangekocht.
We hebben een ploegje van mensen die de spullen ophalen en opslaan.
In de weken voor en na de markten hebben we het behoorlijk druk met het aanvoeren van spullen naar ons kerkgebouw en overgebleven spullen weer afvoeren naar onze opslagruimtes. De niet meer herbruikbare of verkoopbare spullen voeren we af naar de stortplaats. Dat is soms wel eens een noodzakelijk kwaad.

Op de marktdagen zelf helpen 50 à 60 mensen ons met het bemensen van de marktkramen en verkopen van spullen en weer opruimen aan het eind van de dag.  Op de dag van de verkoop beginnen we om 7 uur met alle spullen op de verkoopplaatsen zetten in de kerktuin en voor de kerk op het pleintje. In de bijgebouwen staat dan alles al gereed. De verkoop begint om 8:45 uur en eindigt om 16:00 uur.

Na zo’n intensieve dag hoeven de helpers echt niet meer te gaan trimmen na afloop. Gelukkig is dan zondag een rustdag. In dit geval Pinksterdag.
Wij kunnen betreffende de voorbereiding en op de dag van het verkopen van spullen, koffie serveren altijd mensen gebruiken.
Aan u/jullie, als lezer van BrugKontakt: Probeer te ontdekken of het een leuke bezigheid is om mee te doen. Hetzij in de voorbereiding of op de dag zelf en/of bij het opruimen c.q. ophalen.

Interesse in het meehelpen?
Neem contact op met één van de hieronder staande adressen en dan volgt er wel een nader contact.

Met vriendelijke groeten,
De Cie. Rommelmarkten