Rommelmarkt

Rommelmarkt

Tijdens de Karolingenmarkt in mei en september wordt rond de Open Haven een grote snuffelmarkt gehouden.
Organisatie: J. Adriaanse, tel.0118 475850 of 06-12339954
W.J. Janssen-Heinsdijk, tel. 0118 478240       
J. de Visser, tel. 0118 463003
en W. de Voogd en G. de Voogd-de Munnik, tel. 0118 464214
Mailadres:
 

Rommel-Boekenmarkt 25 mei 2019

Beste gemeenteleden. Het is al een hele tijd geleden dat U wat gehoord hebt van de Rommelmarkt Commissie. Nu dan wat informatie. We hebben al zoveel spullen gekregen (dank daarvoor) dat onze opslagruimtes zo goed als vol zitten. Dat wordt ook veroorzaakt doordat wij na een gehouden rommelmarkt niet alles weggooien, maar alle goede en mooie spullen weer opslaan tot een volgende rommelmarkt. Ons Zeeuwen bin zunig.

Het gebrek aan ruimte willen we nu met u delen en daaraan tevens de vraag koppelen? Wie heeft er wat ruimte beschikbaar t/m de derde week in mei om spullen op te slaan die wij zeker in de komende maanden nog krijgen.

Wij weigeren ook wel eens wat spullen (te groot) maar diverse mensen gunnen ons gewoon wat van hun spullen bij verhuizingen en stellen het dan zeer op prijs indien we die ophalen.

Indien we geen extra opslagruimten vinden voor het opslaan van spullen t/m de derde week van mei, dan kunnen we in feite geen spullen meer ophalen. Jammer voor de mensen, maar ook jammer voor ons, de Rommelmarkt Commissie van de Protestantse Gemeente Oost-Souburg.

Hebt u zelf tijdelijk wat ruimte of weet u iemand die tijdelijke ruimte heeft, laat het ons dan weten.

We zijn benieuwd naar reacties. Bij voorbaat onze dank.

 

 

terug