Passie van Souburg Passie van Souburg
Vooraankondiging “Passie van Souburg”

De onlangs opgerichte stichting “Passie van Souburg” is van plan in Oost-Souburg op 5 april 2020, met amateurs en vrijwilligers , een aan de huidige tijd en omgeving aangepaste vorm van “The Passion” uit te voeren. Als locatie wordt gedacht aan de Karolingische Burg in Oost- Souburg.

De organisatie wil dat de “Passie van Souburg” voor een breed publiek toegankelijk is, ongeacht geloofs- politieke- of levensovertuiging.
Dit wil de stichting bereiken door een versie te schrijven die uitgaat van verdraagzaamheid en het er voor elkaar willen zijn. Sleutelwoorden zijn: samen, respect en begrip . Het verhaal zal in deze tijd en deze regio passen.


Het geheel wordt in deze beginfase gedragen door 6 vrijwilligers die hun schouders onder dit evenement zetten. In de voorbereiding en tijdens de uitvoering zullen meer vrijwilligers nodig zijn.
Het aantal deelnemers (zangers, acteurs, figuranten) zal tussen de 20 en 30 zijn.
We hebben daarnaast nog vele handen nodig om dit evenement tot een succes te maken.
Meer informatie kunt u vinden op de website.

Mocht u dit initiatief willen steunen door als vrijwilliger mee te werken of als u graag een rol wilt spelen in de uitvoering, kijk dan op de website van de stichting: www.passievansouburg.nl, daarop vindt u meer informatie en een knop waarmee u uw belangstelling kunt melden.

Stichting ‘Passie van Souburg’’.
terug