Online diensten Online diensten

Omtrent het Coronavirus berichten wij u, als Protestantse Gemeente te Oost-Souburg, als volgt.

De richtlijnen vanuit de overheid, die door de landelijke kerk onverkort worden onderschreven, zijn op 31 maart als volgt geformuleerd:

Richtlijnen rondom het coronavirus:

Gezien de maatregelen vanuit de overheid (dinsdag 31 maart 19.00 uur) raden wij gemeenten aan om alle bijeenkomsten af te gelasten. Ook als dat om kerkdiensten gaat. Deze maatregel is verlengd tot onbekende datum.

Online diensten
De Protestantse Gemeente Oost-Souburg houdt elke zondag om 09.30 uur online diensten. De online kerkdiensten en -vieringen vanuit "de Open Haven" zijn te volgen via de kerkomroep. Klik op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10666 om naar de kerkomroep te gaan. Kerkomroep.nl heeft een handige App voor op uw tablet of smartphone. U kunt de diensten later altijd terug kijken en luisteren. Kijk voor meer uitleg op de pagina: Kerkomroep

Liturgie
U kunt de liturgie van de online kerkdiensten downloaden van de website en uitprinten.
Ga naar: kerkdiensten en klik bij de kerkdienst op "meer details" Er staat dan een link: "Download hier de liturgie van deze dienst" (pdf)

Kerkdienst bij Omroep Zeeland
Omroep Zeeland gaat samen met de Zeeuwse kerken op zoek naar verbinding. In het nieuwe programma 'Geloof in Zeeland' werken verschillende kerkgenootschappen samen aan een gemeenschappelijke uitzending op de zondagmorgen. Het programma Geloof in Zeeland duurt een klein halfuur en is de komende weken elke zondag vanaf 9.00 uur te zien op omroepzeeland.nl, via de Omroep Zeeland-app en tot 12.00 uur doorlopend op televisie.

Meditaties via NPO2
Verder worden op zondagen via de NPO2 door de Protestantse Kerk in samenwerking met de EO meditaties van ds René de Reuver uitgezonden, aanvang 9.20 uur. Bij de vieringen wordt materiaal geleverd om thuis te vieren.