Verras een mantelzorger op Walcheren! Verras een mantelzorger op Walcheren!

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers in het zonnetje gezet als bedankje voor de zorg die zij verlenen aan iemand uit hun omgeving. Manteling doet ook mee aan de Dag van de Mantelzorg en organiseert dit jaar een verrassingsactie voor mantelzorgers die op Walcheren wonen.

Ken jij of ben jij een ( jonge) mantelzorger ? En wil je die mantelzorger ( of jezelf als mantelzorger) met iets leuks verrassen? Meld de mantelzorger dan aan via het formulier op www.mantelingwalcheren.nl Manteling zorgt er dan voor dat zij/hij rond de Dag van de Mantelzorg thuis verrast wordt met een leuk presentje.

Lukt het niet om het formulier op de computer in te vullen? Bel dan naar Manteling: 0118-553530 en wij vullen het voor jou in. Aanmelden kan tot en met 3 november.

Let op: Onvolledige aanmeldingen of aanmeldingen met foutieve adresgegevens kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Woont de mantelzorger buiten Walcheren? Informeer dan bij het Steunpunt Mantelzorg in die gemeente welke actie zij hebben.

terug