Zondag 7 feb 2021  om 09.30 uur
Online Eredienst
Tekst(en): 1:29-39.
Organist: Mariette Everse - van der Hart

Wat is er toch met Petrus’ schoonmoeder aan de hand? Waarom vertelt Marcus dat Jezus haar van koorts geneest? Zou dat te maken hebben met de activiteiten van Jezus: het tot diep in de nacht genezen van zieken en het uitdrijven van demonen? Wordt Petrus’ schoonmoeder ziek van Jezus en is ze angstig om haar zoon Petrus? En zelfs Jezus houdt dit niet vol. Hij trekt zich ’s morgens terug op een eenzame plaats. We lezen het in Marcus 1:29-39.

In verband met de aangescherpte Covid19 maatregelen zijn de diensten alleen on-line te volgen.

De kerkdiensten en -vieringen vanuit "de Open Haven" zijn te volgen via de kerkomroep. Klik op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10666 om naar de kerkomroep te gaan. Kerkomroep.nl heeft een handige App voor op uw tablet of smartphone. Met deze App heeft u een betere verbinding dan via een browser op uw tablet of PC. U kunt de diensten later altijd terug kijken en luisteren. Kijk voor meer uitleg op de pagina: Kerkomroep

Kerkdiensten via YouTube
De online kerkdiensten zijn ook te volgen via het YouTube kanaal van onze gemeente. De SIKN, die de kerkdiensten streamt, heeft een koppeling gemaakt met YouTube, zodat u ook via dat medium de kerkdiensten kunt meevieren. Ga naar de pagina van onze kerk op Kerkomroep.nl en klik op de link: "Klik hier om live via YouTube te kijken"
U kunt ook direct naar het YouTubekanaal van onze gemeente gaan: Open Haven Souburg