Jeugdkoor Jubilate Jeugdkoor Jubilate

Zin om te zingen? In een jeugdkoor is dat hardstikke leuk. Meedoen aan een musical, zingen in een andere kerk.  Plezier hebben met elkaar. Vieren, zingen en spelen kan bij Jubilate.
Het Jeugdkoor 'Jubilate' te Oost-Souburg is in januari 1960 opgericht en hoort bij de Protestantse Gemeente Oost-Souburg.

De repetities van 'Jubilate' zijn niet wekelijks meer. Eén à twee keer per jaar worden kinderen uit Oost-Souburg en omstreken uitgenodigd om mee te doen aan een project, altijd in de kerstperiode en vaak rond de langste dag van het jaar.

Het jeugdkoor repeteert voor die projecten op maandagavond van 19.00 – 19.45 uur in de Ark achter de kerk

Voor meer informatie over en/of om je aan te melden voor het meedoen aan een project van 'Jubilate' kun je terecht bij een van de onderstaande contactpersonen.
Dirigente Ineke Wijkhuijs – v.d. Driest, tel.nr. 0118-460648, of
Secretaris Martina van Zalen – Arendse,tel.nr. 0118-463815.
Misschien tot ziens!