Souburg Cultureel Souburg Cultureel

Zaterdag 13 oktober opening seizoen 2018/2019 met een concert door Molly Malone in de Historische Kerk Souburg aanvang 20.00 uur
Molly Malone is een vijfmans formatie met een verrassend repertoire. Het eigen geluid heeft een hoog Iers gehalte, wat een breed publiek aanspreekt en nodigt uit tot meezingen. De “backbone” wordt gevormd door nummers van folksbands zoals Flogging Malone, aangevuld met Traditionals Sing-along songs als Whiskey in the Jar, Wild Rover e.v.a.. Ook maakt Molly Malone op soms onverwachte momenten uitstapjes naar het betere Nederlandse kroegenlied. Het concert van Molly Malone belooft het een niet te missen opzwepende opening van seizoen 2018/2019 te worden.

Kaartprijzen
In de voorverkoop 12,50 euro (Vrienden 11,00 euro), aan de zaal 15,00 euro.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij voorverkoop adressen Primera in de Lange Zelke te Vlissingen en Primera in de Kanaalstraat te Oost Souburg en de Vrijbuiter in de Paspoortstraat te Oost Souburg.
Kaarten zijn ook te bestellen via www.historischekerksouburg.nl
of o.v.v. Naam, Telefoonnummer, Naam concert  en aantal kaarten  .