Rommelmarkt Rommelmarkt

26 mei  2018.  Rommelmarkt Open Haven  Oranjeplein 2.
Oost-Souburg zo goed als volledig afgesloten, bijzonder warm weer, maar dan toch maar om ca. kwart voor zeven begonnen met alles gereed te zetten voor de hopelijk komende klanten. Na al dat gezwoeg op tijd klaar, zodat we om kwart voor acht de toegangsdeuren, hekken, konden openen om de door alle wegversperringen doorgekomen bezoekers (die al stonden aan te dringen) binnen te laten.  Van al die wegversperringen en het warme weer hebben we ons inziens totaal geen last gehad. Het was in en rondom de kerk gewoon ouderwets druk met kooplustige bezoekers.

Voor zover de Cie. Rommelmarkt van onze kerk het kan beoordelen is het voor velen een geslaagde dag geweest. Voor de medewerkers, maar zeker ook voor de bezoekers van onze Rommelmarkt.  Onder gunstige omstandigheden hebben de medewerkers vooraf 4 dagen hard moeten werken om dit alles te realiseren.  Op de gezichten was de vermoeidheid te zien, maar de sfeer op al die dagen doet die vermoeidheid te niet.  Na afloop, dus alles weer degelijke te hebben opgeruimd, hebben we deze dag afgesloten met een etentje in de Ark - (wel voor eigen rekening) -, maar dat kon de pret niet drukken). Dank aan de organisator Jaco Poortvliet.

Er is veel verkocht. We hebben (gelukkig)ook nog wat overgehouden voor de volgende Rommel-Boekenmarkt d.d. zaterdag 8 september a.s. We hadden enorm veel spullen gekregen. Alle gevers, alle medewerkers, alle kopers, hartelijk dank hiervoor. Want zonder jullie allen zou de dag niet zo mooi zijn geweest Een mooi resultaat was de uitkomst van al die inspanningen.
Op zo’n dag moeten we toch ook aan Jan de Visser denken. Een eerste Rommemarkt zonder hem. Zeker te weten, wat was hij er nog graag bij geweest.  Maar….Vergeten doen we hem niet.

Dan….Na die zaterdag komt de zondag. Een dag van uitrusten en inspiratie opdoen. Nog maar niet te veel aan de maandag denken want ook dan moeten de handen weer uit de mouwen.  Toch wordt het weer gewoon maandag en gewoon verrassend ….. Ook maandag waren er weer voldoende fitte medewerkers om aan de slag te gaan.   Goede nog bruikbare spullen naar onze opslag. Kapotte en niet te verkopen spullen naar de stortplaats en oud papiercontainer.  Zo weinig mogelijk naar de stortplaats afvoeren is ons motto, maar soms ontkomen we er niet aan.
Nu we zoveel hebben verkocht is het ook weer mogelijk om spullen in ontvangst te nemen en op te slaan tot 8 september a.s.

Onze volgende Rommelmarkt.  Dus…Spullen teveel? Niet meer in gebruik, maar nog wel zeer bruikbaar……………..We houden ons aanbevolen. Neem contact op met Ko Adriaanse tel.0118-475850  / 06 39438361 of met de familie De Voogd tel. 0118 464214

Medewerker(ster) in de verkoop op zaterdag 8 september:
Was u deze keer niet van de partij als verkoopster of verkoper? Dat is toch wel jammer. Voor ons, maar ook voor jezelf, want het is een leuke bezigheid. Zelf kun je daar wel verandering in aanbrengen door jezelf aan te melden.  ‘s Morgens en/of in de middag. Bij voorkeur bellen naar: Geertje de Voogd, tel. 0118-464214.
Wij wensen alle lezers van dit berichtje een mooi zomertijd toe.

De Rommelmarkt Commissie